Soitin pankkiin ja varasin ajan sinne neuvontaan ens viikolle. Samalla kyselin vähän tietoja etukäteen. Ajatella, että joudun maksamaan pankkikortin käytöstä 1,50 € kuukaudessa käytin sitä tai en! Saattaa olla, että jää koko kortti sille reissulle. :P

Saavat muutenkin neuvoa miten raha-asioissa vois elää säästäväisesti. Päätin jo, etten osta mitään kortilla vaan nostan käteistä kerran viikossa ja se saa riittää. Sisko on tehnyt näin jo pitkään kun niiden pankki repii rahaa pelkän kortin omistamisesta vielä enemmän! En nyt muista mikä pankki se on. Ei ainakaan sama kuin minun.

Tietty vois tehä niin, et siirtäis rahaa tilipäivänä S-pankkiin ja nostelis kaupan kassalla kerran viikossa käyttörahaa. Ei yhtään hullumpi ajatus. Varsinkin kun kaupat on auki myöhempään kuin pankit. Eikä S-kortti maksa mitään. Luulisin.

Tuskin siitä on haittaa, et pyrkii elämään säästäväisemmin ja käyttää omaa järkeään. Sitä vartenhan Jumala on sen tehnyt. Okei, joillakin se (järki) voi olla kehittynyt alkulimasta lähteneen olion solusta, mut minut on luonut Jumala. Eikä pidä unohtaa, että uskikset on vastuussa omien varojensa käytöstä Jumalalle. Siis oikeestaan ne on Jumalan varoja. :)

Saapa nähdä mitä kaikkea pankki keksii maanantaina.

kuva netistä