Ajatuksia virtaa eikä niitä kaikkii saa kiinni eikä tarviikaan. Kun muutan, sinne maalle ei saa laajakaistaa. Paitsi Soneran puhelinkaapelin kautta, mut sen firman politiikka haja-asutusalueille tiedetään, joten ei kannata ottaa. Yritin vertailla eri mokkuloita vai mitäneoli, mutten tullu yhtään viisaammaksi. Hinta on kaikilla sama, mut kuuluvuudesta ei tietookaan. Soittelin siskon miehelle kun sillähän on mokkula, muistaakseni. Se avas läppärin ja katsoi alta aikayksikön mikä on tilanne. Näköjään Elisan kuuluvuus on vähän niin ja näin, mut dna pelittää. Pitää käydä liikkeissä kyselemässä tarjouksia. Että ottaa päähän tuo verkkomonopoli! Tässä on Elisan adsl ja se toimii hyvin, mut siellä maalla on vaan Sonera ja se ei tunnetusti toimi edes kaupungissa. Tai ainakaan ei tässä mis nyt asun. Kukaan ei tiedä miksei se toimi; soneralaiset itte kaikkein vähiten. Mitäs sitte, jos siellä (maalla) ei saa nettiä toimimaan? Voi tulla aika tylsää. Tylsempää kuin nyt ja nyt on kyl aika tosi tylsää.

Telkun kattominen ei pitkän päälle kiehdo kun sieltä tulee nii huonoa ohjelmaa. Korkeintaan CSI:tä jaksaa katsoa kun Dexter ja Supernatural on loppuneet. Tai alkaahan siellä nelosella se murhamysteeri, mut ei juuri muuta. BigBrother ei hirveesti jaksa kiinnostaa kun samanlaisia sarjoja tulee kuin suolesta. Telkun katsomista ei jaksa siks kun niitä mainoksii on. Ne on syvältä.

Kaikkein pahinta on se, et ilman nettiä en nää tv7:n ohjelma-arkistoa. Taidan luottaa vaan Jumalaan ja tehdä samalla omaa osuutta. Oma osuus on selvä, mut uskon varassa kulkeminen ottaa välillä tiukille. Hiki tulee otsalle kun pitää luottaa viime hetkeen asti. Kuulemma se kasvattaa luonnetta. Hurraa.