Nyt selvisi miks se pastori ei ole sanonut asiasta lainkaan. Hän on lomalla! Eli ei varmaan ole tahallaan jättänyt kertomatta. Onneks näin päin. Jännä muuten, että lähes kaikki pastorit on heinäkuussa lomalla. Tosin tää meidän on vieläkin. Arvelen, ettei seurakunnalla ole varaa maksaa palkkaa ja pastori on lomalla ilman rahaa. Hän ei sanonut niin, mutta muistelen jonkun puhuneen jotain miten pastori on vain osa-aikaisena.

Osa seurakunnan naisista on ottanut nyt minuun yhteyttä. Lähes jokainen on ollut hyvin kylmäkiskoinen ja tyly. Ilmeisesti olen loukannut heitä jollain sanomisellani. Varmaan just niillä mitä oon itsestäni kertonut ja mitä oppinut. Itsekin loukkaannuin aiemmin tosi helposti. Kunnes Jumala alkoi opettaa mitä loukkaantuminen oikeastaan on. Se on ansa, johon vihollinen saa meidät tunteiden pohjalta. Siellä häkissä sitten surkutellaan omaa oloa ja tuijotetaan napaa. Eli tuttua on kyllä.

Jumala kuitenkin haluaa, et nostamme katseemme Kristukseen. Jeesus tekee meidät vapaiksi. Ja oman olon saa takuuvarmasti paremmaksi kun lakkaa tuijottamasta omaa napaa ja alkaa katsella ympärille, et mitä voisi tehdä jonkun toisen hyväksi ja miten vois olla siunaukseksi muille. Tämä on testattu moneen kertaan ja se toimii. :)

Pyysin anteeksi näiltä loukkaantuneilta. Silleen lyhyesti kun pelkäsin, että ne taas vetää herneen nenään, jos alan jotain selitellä siinä. Jumala ei kylläkään kehottanut pyytämään anteeksi. Hmmm... olinkohan liian hätäinen?

Nyt täytyy tosissaan varoa, etten ala nostaa nokkaa pystyyn ja kuvitella olevani toisia parempi. Mehän ollaan kaikki kumminkin samalla viivalla ja yhtä rakkaita Herralle. Jumala ei katso henkilöön. Olis niin helppoo ajatella, että minä en ainakaan tekis noin ja noin. Siitäkin huolimatta, että aiemmin oon toiminut just samalla tavalla. :P Voi sitä ylpeyttä!

Onneks Herra opettaa joka päivä ja ohjaa. Muuten oisin ojassa sekunnin murto-osassa. :)