Voi Jeesus miten vaikee on ajatella selkeesti kun koskee! Yritin rukoilla, mut ajatukset ei pysy kasassa. Alakais jo napit vaikuttaan. Nekin kohta loppuu enkä löytäny reseptejäni. Oon hukannu ne. Soitin apteekkiin nii siellä ne ei ainakaan ole. Työterveys käski soittaa suoraan lääkärille, mut taas eri lääkäri kun se, joka määräs noi napit ei ole töissä tänään. Menee negatiivisemmaksi koko ajan, ajatukset siis. Ne vaan kiertää kehää enkä tajuu enää mitä pitäis tehdä.

Sossusta tuli kirje. Ne antoi muuttorahaa 157 €, muttei yhtään toimeentulotukee kun maksoivat vuokran tästä kämpästä suoraan. No, meni eilen jo siitä rahasta kuuskymppii kun kävin kierrätyksestä ostamassa pari huonekaluu; eräänlaisen astiakaappi/vitriinin ja kaks tuolia. Oli siinä sossun kirjeessä maksusitoumus kierrätyskeskukseen, mut en tienny siitä ja ostin jo rahalla. Yritän varmaan soittaa tänään sossuun, et voiks tehdä mitään... Meinaa epätoivo ottaa vallan ja menee hurjasti energiaa sitä vastaan taistelemiseen. Miten ihmeessä maksan laskut ja ostan ruokaa ja viel bensaaki? Plus et pitäis löytää ne reseptit. Saikkukin päättyy tänään, mut menen lääkäriin vasta maanantaina, kuulemma. Kipupolin lähetettä ei oo tullu vielä(kään).

Hirveetä valitusta tulee vaan. Sori Jumala! Äsken näin neitoperhosen, joka lensi saarnien latvassa. Siis tosi korkealla. Ihana! Kiitti siitä. <3