Kaikenlaista on sattunu ja tapahtunut. Niin paljon, ettei jaksa kirjoittaa kaikesta. Eikä tarviikaan.

Joistakin asioista on tullu ihan hyvä mieli vaikka ensiks on näyttäny, ettei asiat mitenkään voi enää järjestyy. Mut aika kummasti ne vaan on järjestyneet.

Edelleen on päänsärkyä ja saikkua. Se ei kai koskaan lopu. Lääkärit ei oo vieläkään tutkinu eli ei oo otettu mitään kuvia tai kokeita. Särkylääkkeitä vaan lisää ja lisää ja viimeks se lekuri sanoi laittavansa lähetteen psykiatrille. Meinasin sanoo, et eikö sinun pitäis itte mennä sinne, jos et kerta kykene diagnosoimaan tai tutkimaan. En sit sanonu; oon niin kiltti. :P

Aion kyl sanoa sille psykiatrille, ettei minua oo tutkittu kunnolla. Ja et vaikuttaa siltä, et saikun määrääminen ja lähete on vaan lääkärille keino päästä helpolla.

Samainen työterveyslääkäri ei oo vieläkään kirjoittanut lausuntoa Kela:lle. En oo saanu sairauspäivärahaa syyskuun jälkeen yhtään. Kait sillä on kiireitä. Oon tiedustellu asiaa neljästi ja joka kerta lekuri sanoo nyt heti hoitavansa asian. Mitenkähän se määrittelee heti-sanan...

Muuton jälkeen oli vähän aikaa netti pois kun ei tänne korpeen mitään laajakaistaa saa. Otin enste dna-mokkulan, muttei se mitää pelittäny. Hermot meni neljässä päivässä. Saunalahden nettitikku on nyt ja toimii ihan ok. Halvempi kuin Elisan adsl oli ja yhtä nopee. Tai hidas; riippuu miten asiaa katsoo.

Kanit on sopeutunu hyvin vaikkei niillä oo samalla tavalla vapauksia ollukkaan kuin entisessä asunnossa. On vielä vähän vaiheessa järjestelyt. Kaikki on vähän vaiheessa, ittekin oon.

Vuokraemännän koiraa oon lenkittäny ja se tykkää siitä. Niin minäkin tykkään, ettei sen puoleen. Kiva koira ja kiva käydä sen kanssa lenkillä. Tykkään siitä tosi kovin.

Nyt ei jaksa enempää. Meen ottamaan särkylääkenapin taas...