Ajatuksia näköjään piisaa. Kerännyt niitä vissiin. :P Useimmiten yritän olla sanomatta joka asiaan jotain, mut ajattelen sitäkin enemmän.

Eilen kävin työterveydessä, lääkärissä. Niin armoton päänsärky, ettei enää kestäny. Lekuri murjoi päätä ja kyseli mihin kohtaan koskee. En oikein muista mitä vastailin, mut kyyneleet valui silmistä vielä kun tulin ulos huoneesta. Siinä käytävällä istuva nainen perääntyi käsi suun edessä ja kysyi ahdistuneesti: "Ei kai sinulla ole flunssaa?"

Media on lietsonut sikainfluenssaa niin, että ihmiset pelkää. :P Paitsi ne, joiden kakarat (siis lapset) pärskii ja köhii julkisilla paikoilla. Ja niitä riittää nyt kesällä varsinkin.

Mietin pelkäänkö, että sairastuisin. Tulin siihen tulokseen, etten pelkää. Sille ei oikein voi mitään, jos sais tartunnan, mut etukäteen murehtiminen ei ainakaan auta. Antaa Jumalan huolehtia semmoisista asioista.

Olen siis saikulla nyt, mutten flunssan takia. Töihin menokaan ei olis huono vaihtoehto, jos jaksaisi. Toivon, et maanantaina olisin työkuntoinen ja jaksaisin kuunnella ilkeilyt saikusta sanomatta mitään. Ja etten ajattelis niistä ilkeilijöistä pahaa. Siunaisin vaikka mieluummin. Tosin siihen en pysty itte vaan tarviin Jumalan voimaa.