Mustikoiden kuivatus onnistui yli odotusten. Nimittäin niistä tuli rutikuivia! Taisin pitää liian kauan. :P Toivotaan, et kanit silti suostuu syömään niitä talvella. Tuoreet niille kelpais, mut mustikoita on tosi vaikea saada ellei maksa itteensä kipeeksi.

Kävin taas eilen lääkärissä (työterveys) ja saikkua lisää. Lisäks saan lähetteen kipupolille. Hyvä, että vihdoin tapahtuu. Se lääkäri sanoi aiemmin, et kävele paljon. Nyt se nauroi ääneen kun sanoin, et olen kävellyt niin paljon, että molemmissa jaloissa on rakot. Ei kyl naurata minua.

Kävin myös työpaikalla viemässä sairaslomatodistuksen (kopion). Tj kysyi, et lisää sairaslomaa vai? En oikeen tykänny äänensävystä. Toiset pomot sanoo vaan, et älä tule liian aikaisin töihin. Sen takia varmaan, et joskus oon tullut flunssa-aikaan liian pian töihin ja sit parin päivän jälkeen taas saikulle. Sellainen teettää pomoille lisää töitä kun pitää uudelleen järjestellä. No, ei oo pelkoa, et tunkisin nyt liian aikasteen töihin vaikkei kotona oleminenkaan mitään herkkua oo. Kun ei voi tehdä mitään. Paitsi kävellä.

Oman elämän ympyrät on kutistuneet kutistumistaan. Ärsyttää kun on riippuvainen toisista, jos johonkin pitää päästä. Eilen kävin kaverin kanssa siellä talolla (virastokierroksen jälkeen: pankki, apteekki, sossu, kela) ja katottiin ne lvi-hommat. Kaveri on lvi-asentaja näet ja on just pistänyt oman firman pystyyn. Astianpesukoneen saa kyllä sinne erikoisjärjestelyin. Bideehana vessaan tulis maksamaan pitkästi toistasataa, joten hän etsii käytettyä. Pyysin antamaan tarjouksen ja sain. Ihan mitättömällä katteella tekee, mut ilmeisesti hintaa laskee kaveruus. Nyt kun sais vielä rahaa. :P Laittoi vielä ohimennessään makuuhuoneen lampun kattoon. Aika hienoo. Sanoi, et hänelläkin on venäjältä tuotuja lamppuja niin on tuttua hommaa. Se lamppu on ystävän tuoma Pietarista. Toi julkisilla (melkoinen raahaaminen) ja otti vaan lampun hinnan. En sano paljonko maksoi, mut Suomesta ei saa oikeestaan mitään sillä hinnalla. 

Jos pystyn, lähden itse Pietariin käymään jossain vaiheessa. Farkkuja ja muuta semmosta tekee mieli. Jostain kumman syystä ne on siellä halvempia kuin täällä ja parempiaki. Voisin ostaa toisenkin lampun, jos sattuu kohdalle. Pitää kai pyytää jotain tulkiksi kun en osaa venäjää yhtään. Mistähän johtuu, et lähes kaikki on Venäjällä halvempaa... Tiedän opiskelijoita, jotka hakee bensaa ja ruokaa rajan toiselta puolelta. En yhtään ihmettele kun iso limppu maksaa siellä vaan jonku kolkyt senttiä. Lisäks se bensan hinta on kirjaimellisesti toisesta maailmasta! Kympillä kun tankkaa niin ajelee pitkään. Suomessa sillä ei saa juuri mitään. Annoin just eilen yhdelle kympin, et hakee bensaa. Tarviin nimittäin kyytiä sinne talolle ja kauppaan enkä muuten kehtaa pyytää.